Hodeskalle er morsomt for alle
Hodeskalle-smørbrød
Oppskrift: Elin Fjellstad
Du trenger:
- Fersk champignon
- Brød
- Smør
- Kokt skinke
- Gulost
- Tomatsaus
- Salt
- Svarte sesamfrø
Slik gjør du:
- Skjær brødskiver, og smør dem med smør.
- Legg skinke og osteskiver på alle brødskivene. Smør tomatsaus oppå osten, og dryss litt salt og sesamfrø på toppen.
- Del soppene på midten. Skjær ut øyne med et metallsugerør, og lag nesebor og tenner med en kniv. Fordel hodeskalle-soppene utover skivene.
- Legg smørbrødene på et brett med bakepapir på, og stek dem midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter.
Ingredienser og priser
| Ingrediens | Pris |
| Fersk champignon | 17 , 90 |
| Brød | 34 ,90 |
| Smør | 36 ,90 |
| Kokt skinke | 32 ,60 |
| Gulost | 149 , 00 |
| Tomatsaus | 57 ,80 |
| Salt | 54 ,90 |
| Svarte sesamfrø | 33 ,80 |


kilde: Aftenposten Junior nr. 39
