Hodeskalle-smørbrød

Av | 3. oktober 2025

Hodeskalle er morsomt for alle

Hodeskalle-smørbrød
Oppskrift: Elin Fjellstad

Du trenger:

  • Fersk champignon
  • Brød
  • Smør
  • Kokt skinke
  • Gulost
  • Tomatsaus
  • Salt
  • Svarte sesamfrø

Slik gjør du:

  1. Skjær brødskiver, og smør dem med smør.
  2. Legg skinke og osteskiver på alle brødskivene. Smør tomatsaus oppå osten, og dryss litt salt og sesamfrø på toppen.
  3. Del soppene på midten. Skjær ut øyne med et metallsugerør, og lag nesebor og tenner med en kniv. Fordel hodeskalle-soppene utover skivene.
  4. Legg smørbrødene på et brett med bakepapir på, og stek dem midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter.

Ingredienser og priser

IngrediensPris
Fersk champignon17 , 90
Brød34 ,90
Smør36 ,90
Kokt skinke32 ,60
Gulost149 , 00
Tomatsaus57 ,80
Salt54 ,90
Svarte sesamfrø33 ,80

kilde: Aftenposten Junior nr. 39