Minipizza med nduja

Av | 14. november 2025

ingredienser

Du trenger: 

DEIG: 

→ 25 gram fersk gjær (en halv pakke) 
→ 2 spiseskjeer olje 
→ 1 liten teskje salt 
→ 1,75 dl lunkent vann 
→ 5 dl hvetemel 

 
FYLL: 
→ Rød pizzasaus 
→ 150 g mozzarella 
→ 1/2 pakke nduja 
→ 1/3 skivet rødløk 
→ 100 g pepperoni 

Slik gjør du: 

1. Begynn med å lage deigen. Smuldre gjæren i en bolle med lunkent vann. 
2. Bland inn alle de tørre ingrediensene. Tilsett melet litt etter litt. Stopp hvis deigen blir hard og tørr. 
3. Kna deigen litt i bollen. Strø litt mel på, og legg et kjøkkenhåndkle over bollen. La deigen heve i minst én time. 
4. Lag fire flate boller, eller bruk en kjevle til å lage vanlige pizzabunner. Legg dem på et brett med bakepapir. 
5. Smør pizzasaus på, og fordel mozzarella-osten utover dem. 
6. Legg ndujaen på i små klatter, og dryss pepperoni og strimler av rødløk på toppen. 
7. Stek pizzabollene midt i ovnen på 225 grader i omtrent 15 minutter. De er ferdige når bunnen er gyllen og toppingen er smeltet. 

fun fakte:
nduja er en spicy pølse som kan smøres utover

pris:
gjær 5,70 kr
olije 49,90 kr
salt 15,30 kr
vann 25,30 kr
hvetemel 19 ,90 kr
pizza saus 20,80 kr
mozzarella 24,90 kr
nduja 39,50 kr
rødløk 23,90 kr
pepperoni 30,30 kr